Zum Italiener
Image default
Dienstleistung

Review: Mooie lamsvacht voor baby

Ik ben mama van twee kids (5 maanden & 3 jaar) en ik gebruik zowel voor de kindjes als voor mijzelf graag natuurlijke producten. Dan denk je al gauw aan zeep en dergelijke, maar ik gebruik ook graag 100% natuurlijke kleding, zoals kleding van 100% wol. Ik dit blog laat ik je graag kennismaken met de fantastische wollen producten van Woolskins. Mijn nieuwste aankoop: een lamsvacht voor mijn baby.

Lamsvacht voor baby Liam

Mijn zoontje Liam is nu 5 maanden oud en vlak na zijn geboorte kocht ik een mooi lamsvacht baby kleed waar hij nu fijn op kan liggen en later ook op kan rollen en spelen. Het lamsvacht babydekentje is heerlijk zacht, ecologisch en gemaakt van 100% wol. Ik heb voor Liam gekozen voor het boxkleed, zodat hij ook straks lekker veel speelruimte heeft op dit zachte en soepele lamsvacht baby speelkleed.

Tevreden met het lamsvacht babykleed?

Absoluut, ik ben nu al erg tevreden met de lamsvacht voor baby Liam, omdat ik zie dat hij er heerlijk comfortabel op ligt en het een fijne sensorische omgeving voor hem is die zijn zintuigen stimuleert. Ik zou willen dat ik de lamsvacht voor in de box al eerder had gekocht, zodat zijn oudere zus Pip hier ook op had kunnen liggen als baby. Al moet ik zeggen dat ze het zelf goed inhaalt door mij te vragen of ze naast haar broertje in de box mag om ”zachtjes te knuffelen mama” haha 😊.

Daarnaast is een wollen babydeken koel in de zomer en lekker warm in de winter. Hoe dat kan? Wol neemt direct de lichaamstemperatuur van je baby aan, maar alleen op de momenten dat het nodig is. Eigenlijk precies zoals het schaapjes en andere dieren met een wollen vachtje warm houdt.

Wollen babydeken voor Pip

Voor Pip heb ik twee jaar geleden al eens een wollen babydeken gekocht. Voor dit wollen babydekentje gelden eigenlijk dezelfde voordelen als voor het lamsvacht babykleed voor Liam. Pip sliep met de wollen babydeken en in wol blijven vertrouwde geurtjes goed hangen. Ik denk dat dit de reden is dat Pip altijd meteen kalm werd van haar wollen babydeken. Naar mijn mening dus ook ideaal voor baby’s die veel vertrouwde geurtjes nodig hebben om snel rustig te worden. Bij Woolskins vind je ook diverse mooie wollen babydekens.

Wollen muts baby en meer

Naast heerlijke dekentjes ontdekte ik bij Woolskins toen ik het lamsvacht babykleed bestelde ook dat ze ontzettend mooie, ecologische babykleertjes verkopen. O.a. de wollen muts baby vond ik te lief en de broekjes van 100% baby alpaca vind ik ook geweldig, evenals de verschillende schattige babyslofjes. Ik denk dat ik binnenkort wel bezwijk en wat moois (lees: wollen muts voor baby) ga uitzoeken voor Liam.

Voor mama: yogamat wol

Lucky mama, want ook voor ons mama’s heeft Woolskins wat leuks in de webshop. Om weer in vorm te komen na mijn zwangerschap en vooral om prettig soepel te blijven, doe ik veel aan yoga. Al voor mijn zwangerschap van Liam had ik een fijne yogamat van wol thuis liggen. Ik probeer dagelijks wat oefeningen te doen en ben nog steeds ontzettend blij met mijn wollen yogamat.

Woolskins verkoopt ook verschillende soorten yogamatten van wol. Ik heb een wollen yogamat met cocos voor veel grip. Zeker een aanrader! Hier kun je een yogamat van wol bestellen.

Over Woolskins

Als je meer wilt weten over Woolskins en hun producten kun je het beste hun website even bekijken. Hier vind je informatie over de verschillende producten, waaronder het lamsvacht babykleed en de wollen babydekens. Als je als moeder (of vrouw) graag duurzaam in het leven staat en houdt van natuurlijke producten, dan kan ik je Woolskins zeker als merk aanraden.

https://www.woolskins.eu/